noutati pepetour excursii in canoe alte excursii echipa pepetour poze din excursii jurnal de calatorie diverse articole case de vacanta  
  © Equillon Group   
 ghidul se prezinta
         M-am nascut ca peste in ‘82 in capitala dunareana Bratislava, unde am primit numele Peter, dar mi se mai spune si Pepe. Inca de mic, parintii mei m-au plimbat in calatoriile lor, in rucsac, apoi m-au incaltat in bocanci si m-au lasat sa descopar singur cum e sa mergi pe munte. Pe vremea cand nu stiam inca “sa ma urc” si sa ma asez pe un scaun, am fost pus pe schiuri, descoperind astfel sportul meu preferat. Dupa ce bunicul meu m-a invatat sa inot cu ajutorul unei maturi si a unei cordeline, am fost onorat de a fi a treia generatie de canotor, drumet si schior. Insa eu am vrut sa fac un pas inainte... acum sunt ghid, animator de activitati outdoor si indoor si monitor de schi. Canotajul este sportul meu preferat din timpul verii, iar iarna, schiul este deliciul vietii mele.
                                        Ing. Peter Gropsian (Pepe), ghid national de turism.
 PERA se prezinta
         Am vazut lumina zilei in Timisoara in anul 1980. O curiozitate mereu vie m-a facut sa imi doresc sa stiu totul. Inca sunt departe de acest obiectiv dar sunt cu siguranta pe drumul cel bun. Tot timpul am fost fascinat de mintea umana, astfel ca printre altele studiez psihologia. De cand fac echipa cu Pepe sunt convins ca am gasit modalitatea cea mai buna de a-i invata pe colegii mei mai tineri cateva dintre lucrurile care sa-i ajute sa-si gaseasca un scop si sa aibe puterea si motivatia de a-l urma pana la capat. Constient de responsabilitatea pe care o implica educarea unei minti tinere stiu ca eu mi-am gasit scopul si am energia de a-l duce la bun sfarsit.
                                        Pera Novacovici.
 ELLA se prezinta
         Ma numesc Elena si sunt o leoaica nascuta in '88. Am crescut intr-o familie de artisti, de la care am invatat sa percep lumea printr-o prisma proprie si sa o transpun pe hartie asa cum o vad. Stiu ca arta va fii mereu o parte din mine si fac tot posibilul sa fiu cea mai buna in ceea ce fac. Acum urmez Liceul de Arte Plastice si din primavara anului 2004 m-am alaturat echipei pepetour, cautand un mod cat mai inteligent de a te distra si de a cunoaste persoane noi. Sunt norocoasa ca am avut sansa sa realizez asa de repede ca timpul este foarte pretios si ireversibil si ca trebuie folosit in directii constructive. De aceea sunt bucuroasa sa fac parte dintr-o organizatie care ofera tinerilor ocazia sa se distreze educativ si sa invete distractiv.
                                        Elena Adorian.
 contact
   Ing. PETER GROPSIAN
   ghid national de turism & monitor de schi
   email: pepetour@equillon.ro
   Mobil: 0745 354924
   
   
   PERA NOVACOVICI
   email: novapera2005@yahoo.com
   site: http://www.persona.ro
   Mobil: 0743 041948
   
   
   ELENA ADORIAN
   email: ellaart8@yahoo.com
   Mobil: 0742 574707
   
   
 multumiri prietenilor
Ing. PETER GROPSIAN
ghid national de turism & monitor de schi
pepetour@equillon.ro
0745 354924
Ultimele vesti pepetour via email: