noutati pepetour excursii in canoe alte excursii echipa pepetour poze din excursii jurnal de calatorie diverse articole case de vacanta  
  © Equillon Group   
    Equilibrium
    Canyoning
    Catarare
    Rapel
    Tiroliana
    Parapanta
    Speoturism
    Ture de trekking si aventura
    Traversare pe corzi
    Ture de aventura
    Mountain Bike
    Rafting
    Paintball
    [LANG_895]
    ESTI DE LA SIEMENS? AI REDUCERE 10%
    [LANG_895]
    Alegeti data, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "O zi la Deal". Charlottenburg - Dealurile Lipovei
    Alegeti perioada, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "Discover Body Language" Sasca Montana - Cheile Nerei
    Alegeti perioada, strange trupa si veniti cu noi in excursia: "Personalitatea Alfa" Sasca Montana - Cheile Nerei - Varadia
    Poze din ultima excursie
    Jurnalul ultimei excursii
 
 
excursii in canoe
 
 [LANG_895]
Personαlitαteα α

Cum te-ai simţi dacă ai ştii că poţi să obţii tot ce-ţi doreşti doar prin personalitate?

Această excursie îţi oferă:
• Calea de a-ţi creşte încrederea în TINE, care-ţi asigură succesul în orice acţiune.
• O mică schimbare în gândire pentru a fi tot timpul în centrul atenţiei.
• Cum să devii stapânul emoţiilor tale, să iţi controlezi temerile.
• Să fii mai bun în comunicare şi să foloseşti la maxim toate aspectele ei.
• Cum să creezi o “legătură indestructibilă” cu oricine doreşti.
• Cum să foloseşti toate cele de mai sus pentru a-ţi creşte “statutul” .

Unde?

Sasca Montana – Sasca Romana - Cheile Nerei – Vărădia

Cand?

9-12.02.2006

O excursie pe care nu o poti visa, nu o poti imagina. Daca esti curios, atunci vino cu noi in cea mai tare excursie in care ai fost vreodata. Acum esti pur si simplu blocat(a) pentru a gandi la cum va fi. Noi te putem ajuta sa te dezmeticesti...ai trei zile sa-ti speli ochii cu frunze in cadere si ai doua nopti in care o sa rupi lantul de nopti plictisitoare.

Stilul non formal si atractiv caracteristic excursiilor noastre, te vor face sa-ti placa ceea ce nu stiai ca exista, sa cuceresti timpul tau, luptand pentru fiecare clipa petrecuta si sa ajungi treptat la nivele de emotie nebanuite si necunocute de tine.

Jocurile “care sparg gheata” (ice-breacking games) sunt o parte traditionala a activitatilor noastre. Participantii vin din diferite medii cu diferite background-uri, sisteme si reguli de lucru. Este foarte important sa formam o echipa dintr-un grup de straini (suntem niste cunoscuti printre straini). Peter a pregatit pentru tine jocuri pentru outdoor, care intaresc spiritul de echipa si dezvolta abilitatile de lider, jocuri, care vin ca o manusa pe mana pentru ceea ce Pera si Ela doresc sa duca la indeplinire.

„Bufnita” e un simbol al intelepciunii si e mereu asociata cu o carte sau cu o biblioteca. Bufnita noastra e o activitate nocturna dedicata reflectarii asupra celor invatate peste zi. Un ambiant placut, la lumina lumanarii, tolaniti dupa o zi lunga plina de rasete si emotii, moment în care avem timp sa ne cunoastem mai bine... Bufnita o continuam afara, in mediul ei în padure, în intuneric, deci rupem lantul noptilor plictisitoare cu „Night Trip (Noaptea umbrelor lungi)” , aleasa special pentru tine pe un traseu... ah ca nu vreau sa stric surpriza, asa ca nu mai continui.

La lasarea intunericului dupa un pranz copios, dupa ce Pera isi freaca mainile, ne va hrani mintea cu o serie de teme interesante:

Umorul tau... ti se potiveste? Cum sa folosesti umorul intr-o conversatie? Ce inseamna sa fii arogant? Care e combinatia potrivita intre cele doua, ca umorul tau sa aibe de castigat?
Body Language e ceva ce-ti apartine. Cum sa pastrezi atentia celor din jur fara nici o vorba? Foloseste un body language corespunzator. Ce inseamna corespunzator? Ce comunici tu prin bady language-ul tau? Ce-ti comunica ceilalti?
Personalitatea ta poate deveni magnetica. <> scrie, ca si eu cand am citit ce a scris Pera, am citit de doua ori. Poate nu ai cunostinta de o astfel de personalitate, dar vrei sa sti mai multe sau poate chiar vrei sa ai o astfel de personalitate? Ei, sa sti ca se poate creea. Dar cum iti creezi o personalitate magnetica?
Imaginea ta, este cartea ta de vizita. Tu ai o imagine, vrei sa ti-o imbunatatesti, dar nu stii cum? Pera pune multe intrebari cu “Cum”… ai anumite temeri si vrei sa le depasesti? Vrei sa sti cum sa ai mai multa incredere in tine? Sa sti ca te ajuta la imagine…
Controleaza-ti emotiile. Emotiile sunt cel mai puternic drog. Si pe mine ma intereseaza asta. Cum sa le controlezi in loc sa te controleze ele pe tine? – e cea mai buna intrebare cu “cum” a lui Pera. 

Plecare: Joi 9.02.2006, ora 09.00 cu autocarul/microbuzul din fata casei germane Adam Muller Guttenbrun, Str Gh Lazar (p-ta 700).
Sosire: Duminica 12.02.2006, ora 21.00 casa germana Adam Muller Guttenbrun
Transport: Autocar/Microbus (in functie de numarul de persoane)

Cazare & masa: • Pensiunea Dora, Sasca Montana, Cheile Nerei - camere de 2, 3, 4 locuri, fiecare camera cu grup sanitar propriu; 6 mese: 3 X mic dejun + 3 X cina (3 feluri=pranz tarziu)

Echipament necesar:
Şapcă/ haine groase (nopti reci)/ preferabil un sac de dormit/ rucsac mic pentru excursiile programate/ pelerină (sau o umbrelă)/ bocanci (teren accidentat)/ daca nu ai bocanci atunci două perechi de adidaşi/ daca nu ai doua perechi de adidasi e buna si o singura pereche/ mâncare pentru mesele neincluse/ CD gol pentru pozele facute in excursie

Inscriere si informatii suplimentare:
 Peter Gropşian (Pepe), 0745 354 924, office@pepetour.ro & www.pepetour.ro
 Pera Novacovici (Pera), 0743 041 948, novapera2005@yahoo.com
 Elena Adorian (Ella), 0742 574 707, ellaart8@yahoo.com

Contributie in bani la excursie se face in functie de numarul de participanti: astfel numarul de persone da pretul excursiei • 325 RON/ pers - 12 pers (numar minim de pers);
• 345 RON/ pers – 13 pers; (de la 13 pers in sus se va merge cu doua microbuze)
• 335 RON/ pers - 14 pers;
• 325 RON/ pers - 15 pers;
• 320 RON/ pers - 16 pers;
• 315 RON/ pers - 17 pers;
• 310 RON/ pers - 18 pers;
• 305 RON/ pers - 19 pers;
• 300 RON/ pers - 20 pers;
Vii si castigi: Daca ai mai fost cu noi bravo tie, esti o persoana privilegiata, vei primi inapoi 5 RON pentru fiecare persoana noua cu care vii in excursie cu conditia ca acea persoana sa nu fi fost niciodata in excursie cu noi. De exemplu vii cu patru persoane noi si primesti 20 RON. Daca esti nou vei primi acest drept incepand cu a doua excursie in care vei veni.

Asa ca nu ramane decat sa fixam un numar de persoane, o perioada si sa mergem... • Te asteptam cu drag, echipa pepetour
 
 
Ghid & Echipament (canoe, pagae, veste de salvare, casti de protectie, saci impermeabili pentru obiectele personale): 0€ 
Costuri de transport: 0€ / km x 0km = 0€ 
  _______________________ 
Total: 0€ 
 
 
         Pentru mai multe informatii si inscriere, aveti la dispozitie adresa de email pepetour@equillon.ro sau numarul de telefon 0745 354924.
         Inscrierea prin telefon se va face cu minim 24h inaintea plecarii, iar cea prin email cu minim 48h inainte.
 poze 
Ing. PETER GROPSIAN
ghid national de turism & monitor de schi
pepetour@equillon.ro
0745 354924
Ultimele vesti pepetour via email: