noutati pepetour excursii in canoe alte excursii echipa pepetour poze din excursii jurnal de calatorie diverse articole case de vacanta  
  © Equillon Group   
    [LANG_895]
    Alegeti data, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "O zi la Deal". Charlottenburg - Dealurile Lipovei
    Alegeti perioada, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "Discover Body Language" Sasca Montana - Cheile Nerei
    Alegeti perioada, strange trupa si veniti cu noi in excursia: "Personalitatea Alfa" Sasca Montana - Cheile Nerei - Varadia
    Excursiile tematice din lunile decembrie 2005 & ianuarie 2006
 Alegeti perioada, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "Discover Body Language" Sasca Montana - Cheile Nerei
Program excursie

Nume excursie: „Discover Body Language”
Locatie: Sasca Montana, Cheile Nerei, judetul Caras-Severin
Perioada: Sunt trei zile. Alege tu perioada.
Motto: „Cand aflii ceva nou, ajungi sa te gandesti la toata viata ta... altfel.”

TPN – Cine suntem?
Organizatia Tinerii prieteni ai naturii (TPN) din Timisoara, face parte din organizatia International Young Naturefriends (IYNF) cu filiale in peste 20 de tari europene totalizand peste 400.000 de membrii.

TINERII. Toate activitatile noastre sunt organizate de tineri pentru tineri. Pentru ca suntem tineri privim toate problemele sociale si de mediu din acest punct de vedere si ne bazam pe o retea dincolo de granitele nationale si sociale.

PRIETENI. Aducem la un loc tineri din diverse medii sociale si culturale si le oferim oportunitatea sa lucreze impreuna, sa invete impreuna, sa creeze cooperare bazandu-se pe prietenie si intelegere.

AI NATURII. Natura este o parte integranta a vietii noastre. De aceea TPN promoveaza implicarea ecologica a tinerilor si sustine angajamentul tinerilor spre mediu sanatos si o dezvoltare sustinuta a societatii.

Desi numele nostru sugereaza o organizatie orientata exclusiv pe mediu, miscarea prietenilor naturii e preocupata de multe alte probleme cum ar fi pacea si cooperarea internationala, drepturi egale, integrare europeana si de asemenea ecologie.

Plecare: Vineri ora 15.00 cu autocarul din fata casei germane Adam Muller Guttenbrun (p-ta 700).

Sosire: Duminica ora 20.00 casa germana Adam Muller Guttenbrun

Transport: Autocar sau microbus

Cazare & masa: Pensiunea Dora, Sasca Montana, Cheile Nerei - camere de 2, 3, 4 locuri, fiecare camera cu grup sanitar propriu; 4 mese: 2 x mic dejun si 2 x cina; informatii: sectiunea case de vacanta (vezi casuta din dreapta sus) www.pepetour.ro

Descrierea activitatilor

Aventura.
Activitatile de aventura sunt concepute pentru imbunatatirea increderii in sine, dezvoltarea abilitatilor de lider si intarirea spiritului de echipa.

Sport.
Se organizeaza o varietate de activitati sportive, in general pe echipe. Participantii se bucura de o atmosfera activa si distractiva. Activitatile precum fotbal, volei, heky si frisbee au rolul de a dezvolta o atitudine pozitiva, fair-play si spirit de echipa.

Arta & indemanare.
Un consilier in privinta artei va indruma participantii in diverse activitati relaxante si amuzante cum ar fi desenul, portrete si alte activitati creative.

Abilitati de supravietuire in natura.
Participantii isi pot dezvolta abilitatile de orientare in natura cu ajutorul hartii, busolei si a astrelor. Castigarea respectului pentru toate vietatile este o valoare importanta pe care participantii o invata in mediul inconjurator.

Educatie ecologica.
Se organizeaza activitati distractive pentru a trezi constiinta ecologica a participantilor.

Masa rotunda.
Fiecare participant isi poate exprima dorintele si nevoile. Participantii au ocazia de a se cunoaste mai bine. Activitati: Name games/Ice breaking games/Knowing games/Refreshing games

Activitati si jocuri.
Aceste activitati captureaza imaginatia si incurajeaza dezvoltarea individuala, fizica si psihica. Acestea includ: Noaptea umbrelor lungi/Focul de tabara/Cantece/Animalul saptamanii

Body Language (Comunicare nonverbala).
V-ati jucat jocul comunicarii nonverbale in mod inconstient toata viata. Acum incepeti sa-l jucati in mod constient. Va fi surprinzator, aventuros si distractiv.

Echipament necesar:
Şapcă/ haine groase/ rucsac mic pentru excursiile programate/ pelerină (sau o umbrelă)/ bocanci (teren accidentat)/ daca nu ai bocanci atunci două perechi de adidaşi/ daca nu ai doua perechi de adidasi e buna si o singura pereche/ mâncare pentru mesele neincluse/ CD gol pentru pozele din excursie

Inscriere si informatii suplimentare:
 Peter Gropşian (Pepe), 0745 354 924, office@pepetour.ro & www.pepetour.ro
 Pera Novacovici (Pera), 0743 041 948, novapera2005@yahoo.com

Contributie in bani la excursie se face in functie de numarul de participanti: astfel numarul de persone da pretul excursiei. • Aconto: Dupa ce ti-ai ales excursia in care vrei sa vii, pentru ca tu sa ai un loc asigurat pe lista de participanti, contribui cu un avans de 50 RON pana cu cel tarziu 7 zile inainte de excursie.

Reduceri: Daca vrei sa ai insa o reducere de 10% la contributia ta in bani pentru participarea la excursie dai toti banii cel tarziu cu 14 zile inainte de prima zi a excursiei.

Vii si castigi: Daca ai mai fost cu noi bravo tie, esti o persoana privilegiata, vei primi inapoi 5 RON pentru fiecare persoana noua cu care vii in excursie cu conditia ca acea persoana sa nu fi fost niciodata in excursie cu noi. De exemplu vii cu patru persoane noi si primesti 20 RON. Daca esti nou vei primi acest drept incepand cu a doua excursie in care vei veni.

Asa ca nu ramane decat sa fixam un numar de persoane, o perioada si sa mergem... • Te asteptam cu drag, echipa pepetour
 poze | din jurnal 
Ing. PETER GROPSIAN
ghid national de turism & monitor de schi
pepetour@equillon.ro
0745 354924
Ultimele vesti pepetour via email: