noutati pepetour excursii in canoe alte excursii echipa pepetour poze din excursii jurnal de calatorie diverse articole case de vacanta  
  © Equillon Group   
    [LANG_895]
    Alegeti data, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "O zi la Deal". Charlottenburg - Dealurile Lipovei
    Alegeti perioada, strangeti trupa si veniti cu noi in excursia: "Discover Body Language" Sasca Montana - Cheile Nerei
    Alegeti perioada, strange trupa si veniti cu noi in excursia: "Personalitatea Alfa" Sasca Montana - Cheile Nerei - Varadia
    Excursiile tematice din lunile decembrie 2005 & ianuarie 2006
 Alegeti perioada, strange trupa si veniti cu noi in excursia: "Personalitatea Alfa" Sasca Montana - Cheile Nerei - Varadia
Personαlitαteα α

Cum te-ai simţi dacă ai ştii că poţi să obţii tot ce-ţi doreşti doar prin personalitate?

Această excursie îţi oferă:
• Calea de a-ţi creşte încrederea în TINE, care-ţi asigură succesul în orice acţiune.
• O mică schimbare în gândire pentru a fi tot timpul în centrul atenţiei.
• Cum să devii stapânul emoţiilor tale, să iţi controlezi temerile.
• Să fii mai bun în comunicare şi să foloseşti la maxim toate aspectele ei.
• Cum să creezi o “legătură indestructibilă” cu oricine doreşti.
• Cum să foloseşti toate cele de mai sus pentru a-ţi creşte “statutul” .

Unde?

Lacul Lăţunaş - Cheile Nerei – Vărădia

O excursie pe care nu o poti visa, nu o poti imagina. Daca esti curios, atunci vino cu noi in cea mai tare excursie in care ai fost vreodata. Acum esti pur si simplu blocat(a) pentru a gandi la cum va fi. Noi te putem ajuta sa te dezmeticesti...ai trei zile sa-ti speli ochii cu frunze in cadere si ai doua nopti in care o sa rupi lantul de nopti plictisitoare.

Stilul non formal si atractiv caracteristic excursiilor noastre, te vor face sa-ti placa ceea ce nu stiai ca exista, sa cuceresti timpul tau, luptand pentru fiecare clipa petrecuta si sa ajungi treptat la nivele de emotie nebanuite si necunocute de tine.

Jocurile “care sparg gheata” (ice-breacking games) sunt o parte traditionala a activitatilor noastre. Participantii vin din diferite medii cu diferite background-uri, sisteme si reguli de lucru. Este foarte important sa formam o echipa dintr-un grup de straini (suntem niste cunoscuti printre straini). Peter a pregatit pentru tine jocuri pentru outdoor, care intaresc spiritul de echipa si dezvolta abilitatile de lider, jocuri, care vin ca o manusa pe mana pentru ceea ce Pera si Ela doresc sa duca la indeplinire.

„Bufnita” e un simbol al intelepciunii si e mereu asociata cu o carte sau cu o biblioteca. Bufnita noastra e o activitate nocturna dedicata reflectarii asupra celor invatate peste zi. Un ambiant placut, la lumina lumanarii, tolaniti dupa o zi lunga plina de rasete si emotii, moment în care avem timp sa ne cunoastem mai bine... Bufnita o continuam afara, in mediul ei în padure, în intuneric, deci rupem lantul noptilor plictisitoare cu „Night Trip (Noaptea umbrelor lungi)” , aleasa special pentru tine pe un traseu... ah ca nu vreau sa stric surpriza, asa ca nu mai continui.

La lasarea intunericului dupa un pranz copios, dupa ce Pera isi freaca mainile, ne va hrani mintea cu o serie de teme interesante:

Umorul tau... ti se potiveste? Cum sa folosesti umorul intr-o conversatie? Ce inseamna sa fii arogant? Care e combinatia potrivita intre cele doua, ca umorul tau sa aibe de castigat?
Body Language e ceva ce-ti apartine. Cum sa pastrezi atentia celor din jur fara nici o vorba? Foloseste un body language corespunzator. Ce inseamna corespunzator? Ce comunici tu prin bady language-ul tau? Ce-ti comunica ceilalti?
Personalitatea ta poate deveni magnetica. <> scrie, ca si eu cand am citit ce a scris Pera, am citit de doua ori. Poate nu ai cunostinta de o astfel de personalitate, dar vrei sa sti mai multe sau poate chiar vrei sa ai o astfel de personalitate? Ei, sa sti ca se poate creea. Dar cum iti creezi o personalitate magnetica?
Imaginea ta, este cartea ta de vizita. Tu ai o imagine, vrei sa ti-o imbunatatesti, dar nu stii cum? Pera pune multe intrebari cu “Cum”… ai anumite temeri si vrei sa le depasesti? Vrei sa sti cum sa ai mai multa incredere in tine? Sa sti ca te ajuta la imagine…
Controleaza-ti emotiile. Emotiile sunt cel mai puternic drog. Si pe mine ma intereseaza asta. Cum sa le controlezi in loc sa te controleze ele pe tine? – e cea mai buna intrebare cu “cum” a lui Pera. 

Plecare: Vineri ora 15.00 cu autocarul/microbuzul din fata casei germane Adam Muller Guttenbrun, Str Gh Lazar (p-ta 700).
Sosire: Duminica ora 21.00 casa germana Adam Muller Guttenbrun
Transport: Autocar/Microbus (in functie de numarul de persoane)

Cazare & masa: • Pensiunea Dora, Sasca Montana, Cheile Nerei - camere de 2, 3, 4 locuri, fiecare camera cu grup sanitar propriu; 4 mese: 2 X mic dejun + 2 X cina (3 feluri=pranz tarziu)

Echipament necesar:
Şapcă/ haine groase (nopti reci)/ preferabil un sac de dormit/ rucsac mic pentru excursiile programate/ pelerină (sau o umbrelă)/ bocanci (teren accidentat)/ daca nu ai bocanci atunci două perechi de adidaşi/ daca nu ai doua perechi de adidasi e buna si o singura pereche/ mâncare pentru mesele neincluse/ CD gol pentru pozele facute in excursie

Inscriere si informatii suplimentare:
 Peter Gropşian (Pepe), 0745 354 924, office@pepetour.ro & www.pepetour.ro
 Pera Novacovici (Pera), 0743 041 948, novapera2005@yahoo.com

Contributie in bani la excursie se face in functie de numarul de participanti: astfel numarul de persone da pretul excursiei. • Aconto: Dupa ce ti-ai ales excursia in care vrei sa vii, pentru ca tu sa ai un loc asigurat pe lista de participanti, contribui cu un avans de 50 RON pana cu cel tarziu 7 zile inainte de excursie.

Reduceri: Daca vrei sa ai insa o reducere de 10% la contributia ta in bani pentru participarea la excursie dai toti banii cel tarziu cu 14 zile inainte de prima zi a excursiei.

Vii si castigi: Daca ai mai fost cu noi bravo tie, esti o persoana privilegiata, vei primi inapoi 5 RON pentru fiecare persoana noua cu care vii in excursie cu conditia ca acea persoana sa nu fi fost niciodata in excursie cu noi. De exemplu vii cu patru persoane noi si primesti 20 RON. Daca esti nou vei primi acest drept incepand cu a doua excursie in care vei veni.

Asa ca nu ramane decat sa fixam un numar de persoane, o perioada si sa mergem... • Te asteptam cu drag, echipa pepetour
 poze | din jurnal 
Ing. PETER GROPSIAN
ghid national de turism & monitor de schi
pepetour@equillon.ro
0745 354924
Ultimele vesti pepetour via email: